Reebok Men's Lavante Trail 2 Shoes Sneakers

£24.825
FREE Shipping

Reebok Men's Lavante Trail 2 Shoes Sneakers

Reebok Men's Lavante Trail 2 Shoes Sneakers

RRP: £49.65
Price: £24.825
£24.825 FREE Shipping

In stock

We accept the following payment methods

Description

Označite kraj svog najdužeg prsta na papiru (možda će vam trebati prijatelj koji će vam pomoći) i izmeriti od zida do oznake Kroz inovativan pristup fizičkim aktivnostima i proizvode zasnovane na tehnologiji koja potrošačima omogućava da postižu svoj maksimum, bilo da trče, bave se fitnesom ili košarkom, Reebokspaja sve one koji slično razmišljaju i dele strast prema originalnosti i pomeranju granica.

Lavante Trail 2 Shoes in Taupe / Harmony Green - Reebok Lavante Trail 2 Shoes in Taupe / Harmony Green - Reebok

Reebokslavi individualnost u sportu i životu i želi da motiviše svoje potrošače da budu “fit za život” i da pristupaju fitnesu i životu sa strašću. U skladu sa tim opredeljenjem, Reebok je 2013. godine lansirao kampanju “Live with fire”, koja slavi stvarnu, autentičnu i odlučniju stranu fitnesa. REEBOK LAVANTE TRAIL 2 su muške patike za trejl trčanje. Istražite svet oko sebe. Ove moderne muške patike su napravljene od recikliranih materijala i deo su Reebok [REE]CYCLED kolekcije. Mrežasti gornji deo daje savršenu udobnost i prozračnost koja omogućava da vaša stopala zadrže jutarnju svežinu. FuelFoam srednji đon podržava svaki korak uz stabilnost i amortizaciju i daje prijatan osećaj i kada ste van staze. Patike su regularnog kroja, plitkog profila sa klasičnim pertlanjem. Ove Reebok muške patike garantuju vam udobnost prilikom trčanja u prirodi i na ekstremnim terenima. Čvrsti gumeni đon poboljšava prianjanje i daje sigurnost vašem koraku. Specifikacija: Muške patike za trejl trčanjePlitak profilMrežasti gornji deo PertlanjeFuelFoam srednji đonNajmanje 30% recikliranog materijalaGumeni đon. Reebok Lavante Trail 2 su muške sportske patike. Ovaj model je urbanog izgleda i odiše sportom I velikom kilometražama. Reebok patike su višebojne, jakih ali ukopivih tonova. Ono što čini atraktivnim ovaj model jesu široki poprečni okvir sa oštrim međuđonom. Na bočnoj strani se nalazi ime brenda Reebok. Muške patike se vezuju na pertle zbog sigurnosti stopala. Možete ih nositi svakodnevno, trčati i koračati satima. Fedezd fel a körülötted lévő világot ebben a Reebok LAVANTE TRAIL 2 outdoor cipőben. A minőségi talppal ellátott modell megakadályozza a megcsúszást, és bármilyen egyenetlenséggel megbirkózik. A FUELFOAM technológiával ellátott középtalp tompítja az ütést minden lépésnél, így védi a lábadat.Zakoračite u moderan svet i osetite Reebok brzinu. Reebok i dalje ostaje veran svojoj klasičnoj silueti patika osvežavajući svoje modele novim detaljima i novim performansama. Detaljnu ponudu pogledajte na sajtu N Sport. Dizajn i karakteristike muške patike Reebok Lavante Trail 2 GY5215

Lavante Trail 2 Shoes in Pure Grey 6 / Core Black - Reebok Lavante Trail 2 Shoes in Pure Grey 6 / Core Black - Reebok

Istražite svet oko sebe. Ove moderne muške patike su napravljene od recikliranih materijala i deo su Reebok [REE]CYCLED kolekcije. Mrežasti gornji deo daje savršenu udobnost i prozračnost koja omogućava da vaša stopala zadrže jutarnju svežinu. FuelFoam srednji đon podržava svaki korak uz stabilnost i amortizaciju i daje prijatan osećaj i kada ste van staze. Patike su regularnog kroja, plitkog profila sa klasičnim pertlanjem. Ove Reebok muške patike garantuju vam udobnost prilikom trčanja u prirodi i na ekstremnim terenima. Čvrsti gumeni đon poboljšava prianjanje i daje sigurnost vašem koraku.

Details



  • Fruugo ID: 258392218-563234582
  • EAN: 764486781913
  • Sold by: Fruugo

Delivery & Returns

Fruugo

Address: UK
All products: Visit Fruugo Shop